Werken als flexwerker

Veel bedrijven werken graag met een flexibele schil. Dit betekent dat medewerkers onder contract staan bij een uitzend/detacheringsbureau zoals Nutri-akt.

Wat betekent dit voor jou

Contract

Als flexwerker krijg je een contract via Nutri-akt voor bepaalde tijd, afhankelijk van de duur van de opdracht. Je begint in fase A, en na 52 weken stroom je door na fase B.
De wetgeving rondom flexwerken verandert regelmatig. Uiteraard zorgen wij dat we op de hoogte blijven van alle veranderingen en informeren we je als dat nodig is.

Salaris

Bij alle contracten volgen we de inlenersbeloning. Dit betekent dat je salaris gelijk is aan iemand in loondienst bij hetzelfde bedrijf als waar jij aan de slag gaat. Ook vergoeden we de onkosten die gebruikelijk zijn bij de opdrachtgever. Denk hierbij aan extra verlofdagen, reiskosten en thuiswerkvergoeding
Het salaris wordt wekelijks betaald aan de hand van je gewerkte uren. Gewerkte uren en overige declaraties dien je wekelijks in een urenportaal in. Dit kan een portaal van de opdrachtgever zijn, Beeline of Acceleration, of ons eigen portaal.

Pensioen

Ben je 21 jaar of ouder, dan bouw je vanaf de start pensioen op bij StiPP. Meer informatie over het pensioen van StiPP vind je hier.

Cao

Wij volgen de ABU cao. Op werkenalsuitzendkracht worden de meest gangbare bepalingen uit de cao toegelicht. Uiteraard kun je jouw contactpersoon ook altijd om verdere uitleg vragen.

Persoonlijke ontwikkeling

Onze opleidingspartner: GoodHabitz

Omdat wij persoonlijke ontwikkeling belangrijk vinden, heb je als flexwerker bij Nutri-akt gratis en onbeperkt toegang tot de trainingen van GoodHabitz.

Deze trainingen zijn gericht op de ontwikkeling van je soft-skills. Er is een ruim aanbod aan digitale trainingen, van praktisch tot creatief. Een kleine greep uit het aanbod zie je hieronder.

  • Out-of-the-box denken
  • Veerkracht
  • Lean
  • Verandermanagement
  • Exel
  • De elevator pitch
  • Lekker in je vel
  • Het 80/20 principe: meer bereiken in minder tijd

Professionele, persoonlijke en pragmatische arbeidsbemiddeling in food