Voor opdrachtgevers

De behoefte aan gespecialiseerd personeel in de voedingsbranche is groot.
Of het nu gaat om een tijdelijke of vaste invulling van vacatures, wij hebben altijd een passende oplossing.

Nutri-akt heeft ruime ervaring in de food branche op het gebied van uitzenden en detacheren, werving & selectie, interim en executive search. Wij beschikken over een groot kandidatenbestand met en relevant netwerk van food professionals binnen de diverse disciplines van Kwaliteit (QA / QC / QESH), R&D, Nutrition & Health, Operations, Sales & Marketing en Supply Chain & Purchase.

Wilt u eens van gedachten wisselen over wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem direct contact op met een van onze consultants.

Doordachte oplossingen voor vaste functies

  • Werving & Selectie
  • Rent a Recruiter

Flexibele oplossingen voor tijdelijke vacatures

Uitzenden / Detacheren
Met uitzenden en detacheren bieden we flexibele oplossingen, voor zowel korte als lange termijn. Wij zorgen voor de werving en selectie en de volledige contractafhandeling en loonadministratie. U betaalt een uurtarief over het aantal gewerkte uren. De abu-cao is van kracht op al onze flexibele contracten.

Payroll
Met payroll kunnen we organisaties ontlasten die niet de mogelijkheid hebben om de kandidaat (direct)  in dienst te nemen. Met deze payroll service loopt de volledige contractafhandeling en loonadministratie via Nutri-akt. Omdat de regels voor payroll per 1 januari 2020 aangescherpt zijn, is payroll altijd maatwerk. Informeer naar de mogelijkheden.

Interim Solutions
Met Interim Solutions richten we ons op ad-hoc oplossingen voor managers en ervaren specialisten in de food branche. Vanwege weg- of uitval van een collega kan snelle invulling gewenst zijn. Nutri-akt zorgt in dit soort situaties voor een snelle en adequate oplossing.

Wij kijken verder

Een kandidaat brengt meer met zich mee dan alleen een opleiding en werkervaring. En een succesvolle organisatie vraagt om meer dan vakinhoudelijke kennis. Nutri-akt kijkt verder. Wij ‘zoomen in’ op persoonlijkheid om zo de juiste persoon op de juiste plaats te krijgen.

Internationaal

Steeds vaker wordt voor de werving en selectie van personeel buiten de landsgrenzen gekeken. Via onze internationale netwerken en buitenlandse partners zijn al geregeld successen geboekt.

Daarnaast hebben wij als erkent referent van de IND de mogelijkheid om een verblijfsvergunning aan te vragen voor flexwerkers. Ook hebben we de expertise in huis om de vrije vergoeding van extraterritoriale kosten (30% regeling) uit te voeren.

Onze aanpak werkt

Dat onze arbeidsbemiddeling succes heeft, bewijzen onze opdrachtgevers met wie wij vaak al een jarenlange samenwerking hebben. Bekijk hier een aantal van onze referenties.

Werkwijze

Neem contact op met een van onze consultants.