Voor werkzoekenden

Heb je recent je opleiding afgerond en ben je op zoek naar een eerste baan, of heb je al (enkele) jaren werkervaring en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Wij helpen je graag verder!

Wat Nutri-akt voor jou kan betekenen

Nutri-akt is al meer dan 30 jaar actief in de foodbranche en heeft in die jaren al vele kwaliteits- en QESH-managers, QA Officers, QC medewerkers, R&D managers, productontwikkelaars, procestechnologen, diëtisten, voedingsdeskundigen, onderzoekers en product managers  aan een nieuwe baan geholpen. Onze opdrachtgevers zijn door heel Nederland gevestigd, dus grote kans dat er een vacature in jouw regio is.

Onze consultants weten wat er speelt op de arbeidsmarkt. Ze kunnen je adviseren over een volgende stap in je carrière of tips geven met betrekking tot je sollicitatie of CV.

Vanzelfsprekend zijn alle vacatures die wij publiceren échte vacatures. Wij hebben altijd een nauwe samenwerking met de opdrachtgever, en kunnen je bij dus al veel vertellen over het bedrijf, de functie en context voordat je de procedure daadwerkelijk ingaat.

Werkwijze

Wij vinden openheid belangrijk. In onze vacatures zie je direct terug om wat voor soort dienstverband het gaat; een uitzend- of detacheringsovereenkomst of een contract bij de opdrachtgever.

Bij interesse in een vacature maken we een afspraak voor een kennismaking. Dit kan zowel telefonisch, online als face-to-face zijn. In dit gesprek gaan we dieper in op je werkervaring en competenties. Als jij na afloop nog steeds interesse hebt en wij ook denken dat je een passende kandidaat bent, introduceren we je bij de opdrachtgever met jouw CV en korte toelichting.

Gedurende het gehele bemiddelingstraject zijn wij jouw aanspreekpunt. We plannen gesprekken, houden je op de hoogte van de voortgang en geven je een terugkoppeling.

Bekijk onze huidige vacatures of doe een open sollicitatie