Zoek
Disciplines en functiesNetwerkenContactformulier
Vaste, tijdelijke of interim baan? Nutri-akt vindt de beste match!
De behoefte aan goed opgeleid, gespecialiseerd personeel binnen de food en pharma branche is groot en divers. Of het nu gaat om een tijdelijke, vaste of  interim invulling van vacatures, wij hebben altijd een passende oplossing.
 
  • Uitzenden & detacheren: flexibele oplossingen voor  tijdelijk werk zoals het opvangen van een bedrijfs’piek’ en waarneming bij ziekte of zwangerschap. Maar ook voor projectmatige vacatures, productpromoties, standbemanning et cetera.
  • Werving & selectie: doordachte oplossingen voor vaste banen. Ook 'rent a recruiter' is mogelijk.
  • Interim solutions: uitstekend geschikt voor de invulling van projectmatige en tijdelijke interim jobs door ervaren food professionals.

Uniek kandidatenbestand
Het kandidatenbestand van Nutri-akt is uniek. Mede dankzij de omvang en de actualiteit van ons bestand, hebben wij al veel kandidaten en organisaties binnen de food- en pharma branche succesvol bij elkaar gebracht.

Internationaal
Steeds vaker wordt voor de werving en selectie van personeel buiten de landsgrenzen gekeken. Via onze internationale netwerken en buitenlandse partners zijn al geregeld successen geboekt.

Food en pharma professionals
De consultants van Nutri-akt zijn gedreven professionals die lid zijn van netwerkorganisaties en regelmatig congressen en opleidingen bezoeken. Zij zijn bovendien actief in projecten die strategische oplossingen zoeken voor arbeidsmarktvraagstukken. Een goed voorbeeld hiervan is onze deelname aan de stuurgroep Human Capital Roadmap Food & Nutrition, Food Valley Ambassadors en zitting in de Advisory Board WUR.